18. huhtikuuta 2011

I heart Bobbi Brown


Oon rakastunut! Ostin siis eilen pari Bobbi Brownin peiteväriä ja täytyy sanoa että toimivat!

Mua on valitettavasti siunattu silmänalusilla, jotka näyttää tummilta siitä huolimatta, kuinka paljon olisi nukkunut. Kiitos siitä. Anyway, oon viimeiset kuusi vuotta käyttänyt uskollisesti Make Up Storen Cover All Blue-peiteväriä (joka on muuten ihan loistotuote), mutta päätin nyt kokeilla josko löytäisin vielä paremman...

Sävy: Light Peach
Mukaan lähti siis Bobbin Corrector-voide, joka neutralisoi värivirheitä ja samalla toimii pohjustuksena peitevärille. Sekä pohjustus- että peiteväristä löytyy paljon eri sävyjä (todella vaaleista tummiin ja kylmistä lämpimiin), joten kannattaa antaa myyjän löytää itselle juuri ne parhaat.

Sävy: Sand/Pale Yellow.
Creamy Concealer Kit sisältää peitevärin ja sopivan sävyisen puuterin kiinnittämistä varten(tää on tosi kätevä pakkaus baariinkin lähdettäessä, siltä varalta että täytyy korjailla meikkiä jossakin vaiheessa).

Molemmat peitevoiteet ovat aika paksuja ja "tahmaisia", mikä tarkoittaa että niistä riittää suhteellisen pienet määrät meikatessa. Myyjän mukaan näiden päälle voi vielä laittaa meikkivoiteen, jos tahtoo, mutta täytyy sanoa että nämä riittävät yksinäänkin aika hyvin! Mielestäni tuo Creamy Concealer heijastaa valoa paremmin kuin aiemmin käyttämäni Cover All Blue ja toimii samalla siis vähän valokynän tapaan.

Joten jos jollakin on kiinnostusta Bobbin peiteväreille niin suosittelen ehdottomasti testaamaan!  Valitettavasti nettikaupasta ei toistaiseksi voi tilata tuotteita ulkomaille, mutta Bobbin meikkejä myydään ilmeisesti myös mm. Saksassa, Espanjassa ja jenkeissä. Ainakin mulle tuli nyt himo kokeilla muitakin Bobbi Brownin meikkejä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: