2. huhtikuuta 2011

London favourites: Parks

Hyde Park

Klassikko. Juuri kun ajattelee olevansa puiston rajoilla tajuaa, että on vasta puolessa välissä. Puistosta löytyy mm. kahviloita, Diana Memorial, Kensington Palace, Italian Garden, Albert Memorial sekä The Serpentine-lampi.


Regent's Park

Ehdottomasti yksi Lontoon kauneimmista puistoista! Samasta paikasta löytyy myös London Zoo, joka on vielä places to visit-listalla. Regent's Park loppuu Camdenin kaupunginosan kohdalle, joten yksi hyvä tapa nähdä kaupunkia on kääntyä Oxford Circukselta pohjoiseen ja kävellä puiston läpi Camdeniin.


St. James's Park

Äärettömän kaunis puisto, jossa on aina paljon kukkaistutuksia. Puisto sijaitsee Buckingham Palacen vieressä ja ylettyy siitä melkein Trafalgar Squarelle ja Westminsteriin asti.


Green Park
Suhteellisen pieni puisto, jossa on kuitenkinaina väkeä. Sijaitsee myös Buckingham Palacen vieressä ja päättyy lähelle Hyde Park Corneria. Puistossa itsessään ei ole "nähtävyyksiä" eikä erityisemmin mitään istutuksiakaan, mutta aurinkoisella säällä se on hyvä levähdyspaikka esimerkiksia piknikin merkeissä. Koska sekä St James's Park, Green Park että Hyde Park ovat lähes kiinni toisissaan, voi Lontoossa kävellä monta kilometriä ainoastaan puistoja pitkin aina Westminsteristä Notting Hilliin asti!


Hampsted Heath

Ei sijaitse ihan ydinkeskustassa mutta todellakin vierailun arvoinen paikka, puiston korkeimmalta kohdalta eli Parliament Hilliltä on nimittäin hienot näkymät yli kaupungin!


5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Tulee ikävä Lontoota. En oo käynyt pariin vuoteen siellä muuta kun ajanut ohi lentokentältä etelään päin. En malta oottaa et pääsen taas yhteen mun lempparikaupunkiin :)

    Onks siellä muuten millanen sää tällä hetkellä?

    VastaaPoista
  2. Lontoo on onneks hellinyt viime aikoina aika ihanalla kevätilmalla, koko viikon ollut sellaista +16C.... :)

    VastaaPoista
  3. Rakastan Lontoota, rakastan puistoja <3 Haluan taas sinne:)

    VastaaPoista
  4. Hei! Päädyin lukemaan blogiasi Jennin blogin kautta ja mua alkoi hirmuisesti naurattaa et oot kuvannut mun entisen kodin Lontoossa sekä nykyisen New Yorkissa :D haha! Ei ois suunnitteilla matkaa esim. L.A:ihin? Voisit kuvata siellä mun tulevan kodin nii ei tarvisi juosta asuntoesittelyissä :)

    VastaaPoista
  5. haha no jos vaan maksat reissun niin oon ihan messissä! :)

    VastaaPoista

Sing your song: