23. heinäkuuta 2013

Kesähäissä


Jazzjuhlimiset jatkuivat seuraavana päivänä häillä Helsingissä, ja päivä oli todella onnistunut! Asukuvat ovat nyt niin ja näin... ne oli lopulta otettava pienessä kiireessä, ja koska mun kuvista julkaisukelpoisia on yleensä se 10 %, niin jos kuvia on vajaa kymmenen voi helposti laskea kuinka monta hyvää joukossa oli... no, ainakin mekko näkyy! (#mostawkwardposeever). Päädyin lopulta River Islandin mekkoon, joka on jo kaksi vuotta roikkunut vaatekaapissa ilman käyttöä. Rakastan noita laskoksia ja väri oli mitä sopivin kesäjuhliin!


Sunnuntaipäivä menikin vielä Helsingistä nauttien, muun muassa Hotelli Tornin Ateljee Barissa (ne näkymät!) ja Kiilan superherkullisella brunssilla.

Nyt ollaan palattu arkeen, ja tietenkin mun tuurilla juuri tälle viikolle on luvattu helteitä, kun olin suunitellut työstäväni pitkästä aikaa gradua... niin ja on myös se Dbtl. Good luck.

Last weekend was so good, went to a wedding after all the jazz festivities... I chose to wear my dark pink River Island dress (that has, for some reason, stayed untouched in my wardrobe for nearly two years now). It was such a lovely wedding, very laid-back and beautiful without any extra fuss! 

Fortunately had some time to enjoy Helsinki on Sunday before heading back home, it's always so refreshing to visit the capital.  The Ateljee Bar at the top of Hotel Torni had great views over the city (and delicious cocktails!).

2 kommenttia:

  1. Oi, tää blogis oli kyllä upee löytö! :) Jään seuraamaan!

    http://jasmin-k.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! jostakin syystä kommenttisi oli mennyt spam-boksiin, ja huomasin sen vasta nyt :) mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, right? :)

      Poista

Sing your song: